headeresprit

Tijd voor rokjes!

augustus 29, 2014 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Deze zomervakantie is wat mij betreft anders dan anderen. Nu ik afgestudeerd ben heb ik in één keer tijd over. Deze overige tijd is natuurlijk snel opgevuld met het schrijven van nieuwe blogposts. Maar ik mis het ook wel om naar terrasjes te gaan. Want ja, zoals je zelf ook wel hebt ervaren is deze zomer niet echt een zomer. Het blijft maar regenen, net als jullie hoop ik daarom nog op een mooie nazomer. Want ik wil namelijk graag nog verschillende rokjes dragen om het echte zomergevoel te krijgen.

094EE1D016_486

Rokken zijn er in verschillende modellen en lengtes, wat natuurlijk logisch is. Toch heb ik een bepaalde voorkeur voor een aantal modellen. Dit omdat deze goed bij mijn figuur passen en bij de stijl die ik graag wil dragen. Deze wil ik dan ook met jullie delen vandaar dat ik in deze blogpost een selectie hebt gemaakt van mijn favoriete Esprit modellen. Tijdens het selecteren heb ik op modellen gelet die nadruk leggen op mijn benen. Want zeg nou zelf welke vrouw wil nou niet optisch oneindige benen?

094EE1D003_001

Op de website van Esprit zijn verschillende looks samengesteld. Dit vind ik persoonlijk altijd wel prettig tijdens het shoppen. Het geeft je namelijk een beeld van hoe het kan staan. Uiteraard hebben de modellen niet altijd een zelfde figuur als jij hebt, maar toch. Na zelf ook een beetje rond geneusd te hebben, heb ik een aantal looks aan mijn wishlist toegevoegd.

084CC1D003_001

Zoals je misschien wel gezien hebt is er veel keuze, maar je moet er wel op letten dat je een model uitzoekt die bij jouw figuur past. Heb je deze eenmaal gevonden dan kan je eigenlijk zonder er verder over na te denken rokjes in een zelfde soort stijl bestellen.

094CC1D029_505 (1)

Nu ik al mijn favorieten heb laten zien hoop ik dat ik je heb kunnen inspireren. Heb je zelf nog een favoriet waar ik zeker van op de hoogte moet zijn. Laat het mij dan weten!

Bron: Esprit