The Mortal Instruments City of Bones

The Mortal Instruments City of Bones

augustus 25, 2013 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Allereerst wat heb ik lang op deze film zitten wachten! Vorig jaar zomer begon ik aan het eerste deel van de boekenreeks die op dit moment nog uit vijf boeken bestaat, maar binnen een mum van tijd had ik ze uit.. En ik dacht wat moet ik nu?!! Want ja boek zes verschijnt pas in 2014.. Maar gelukkig was daar de aankondiging: 22 augustus 2013 première ´The Mortal Instruments City of Bones´. Maar daar hield mijn geluk niet op want door een winactie van Beautylab mocht ik afgelopen dinsdag 20 augustus met Serana en 29 andere Beautylabbers naar de voorpremière, hoe gaaf is dat! Ben je benieuwd naar mijn mening over deze film? Lees dan hieronder verder.The-Mortal-Instruments-City-of-Bones_1920x1200
Zoals je misschien al een beetje uit mijn tekst kan halen ben ik ontzettend enthousiast over deze film. Eigenlijk was ik van te voren wel een beetje zenuwachtig. Dat was niet zozeer omdat ik naar de voorpremière mocht, maar meer omdat ik niet wilde dat het tegen zou vallen. Want ja als je een boek leest gebruik je je eigen fantasie om situaties in te vullen. De grote hamvraag was dan ook: Maakt deze film waar wat het boek belooft? Daarop kan ik maar één antwoord geven en die luid: Jazeker! Hoewel enige details anders zijn vind ik dat het verhaal uit het boek goed vertolkt wordt. Ook met de acteurs ben ik tevreden al moest Jamie Campbell Bower me nog wel even overtuigen.tmi-stillMaar voor degene die niet weten waar The Mortal Instruments City of Bones over gaat zal ik een kleine samenvatting geven.Clary Fray (Lily Collins) is een doodgewoon meisje uit Brooklyn, New York. Maar als ze op een avond midden in een club getuige is van een brute moord, verandert alles! Hoewel ze zeker weet wat ze gezien heeft, lijkt niemand anders de moord of de jongeren die de moord gepleegd hebben, te hebben opgemerkt. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat de jongeren die alleen zij kan zien, Shadowhunters zijn; wezens die half mens, half engel zijn en de wereld beschermen tegen het kwaad. Vervolgens wordt duidelijk waarom alleen zij de Shadowhunters kan zien; ze is één van hen, een feit dat haar moeder altijd angstvallig voor haar verborgen gehouden heeft. Dit deed Clary´s moeder met een reden. De wereld waarin de Shadowhunters zich bewegen , is namelijk een mysterieuze en zeker ook gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben…the_mortal_instruments__city_of_bones_2014-wideHoewel deze film vergeleken wordt met films als Harry Potter en Twilight, zie ik persoonlijk de vergelijking niet.Het enige wat ik tot slot nog kan zeggen zonder al te veel te verklappen is dat je deze film zeker moet kijken, al is het alleen al voor de ´man candy´!

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jou mening over deze film, laat me daarom via een reactie weten wat jij er van vind.

Bron Beeldmateriaal: 1, 2, 3