headerbeautybloggertag

The Beauty Blogger Tag

januari 9, 2014 door Lifestyle Pearl - 8 reacties

Gisteren las ik op BeautybyLJ een artikel met als onderwerp ‘The Beauty Blogger Tag’. Dit artikel inspireerde me dan ook om deze tag zelf te doen. Vandaar dat ik er meteen mee aan de slag gegaan en staat het vandaag online. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan hieronder verder. Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je deze ‘Tag’ overneemt. Ga je deze ‘Tag’ zelf ook doen? Vergeet dan niet om me een linkje te sturen met jou artikel!

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?_KIK5687Van nature is mijn haar vrij stijl maar het heeft wel een lichte slag. Maar net niet zoveel slag dat ik prachtige krullen heb, helaas.. Omdat mijn haar ook best lang is draag ik het vaak vast. Dit is eigenlijk niet omdat ik het mooier vind, het is vooral gemak.

2. Verf je je haar zelf of laat je dit bij de kapper doen?
Op het moment heb ik mijn haar niet geverfd. Ben op zich wel blij met de kleur die ik heb. Maar als ik het zou verven, dat zou ik het bij een kapper doen. Mijn haar is namelijk vrij lang en dik. Zelf heb je daar ontzettend veel pakjes verf voor nodig en dan nog dekt het niet altijd even goed.

3. Draag je altijd make-up?
Als ik buiten de deur ben draag ik eigenlijk altijd make up. De ene keer wat meer dan de andere keer, maar het komt eigenlijk niet voor dat ik de deur uitga zonder dat ik een basis heb aangebracht. Als ik een hele dag thuis ben draag ik eigenlijk geen make up, ik vind het namelijk ook belangrijk om mijn huid de nodige rust te geven. Je huid moet namelijk ook kunnen herstellen van alle producten die je gebruikt. Zelf merk ik dat ik daardoor een betere huid heb zonder oneffenheden.

4. Hoe lang ben je bezig met je make-up?profielfoto Gemiddeld ben ik zo’n 10 tot 15 minuten bezig met het aanbrengen van make up. Door een standaard routine kan in snel en efficiënt doorwerken. Als ik een feestje heb of iets dergelijks ben ik langer bezig, want ja een reden om extra uit te pakken laat je niet liggen toch?

5. Wat doe je eerst; je gezicht of je ogen?
Ik begin altijd eerst met mijn gezicht, is de basis niet goed dan is naar mijn mening het geheel niet zoals ik wil. Daarom breng ik altijd eerst crème, primer en foundation aan en eventueel poeder. Dan doe ik mijn wenkbrauwen en tot slot mijn oog make up.

 6. Hoe vaak lak je je nagels?_KIK7971Phoe dat ligt eraan. De ene week lak ik misschien twee keer mijn nagels maar het kan ook zo voorkomen dat ik eens een weekje lekker niks doe. Het is maar net waar ik zin in heb.

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Op mijn teennagels breng ik eigenlijk alleen blanke nagellak aan omdat ik zo’n glansje wel mooi en verzorgt vind, dus ja in de winter lak ik mijn teennagels ook…

8. Wat is je favoriete parfum?1380-366082-02_0003_01-pr-4Mijn favoriete parfum, hier ga je misschien om lachen. Mijn favoriete parfum is namelijk van Zwitsal. Deze geur vind ik namelijk zo lekker om overdag te dragen. Het is niet te zwaar maar je blijft het toch de gehele dag ruiken, i like!

9. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?logo lifestyle pearl2Dit is misschien heel suf, ik ben eigenlijk een hele dag gaan brainstormen in mijn notitieblokje en heb alle gedachtes die in mij opkwamen opgeschreven. Hiervan heb ik uiteindelijk een selectie gemaakt en een paar dagen over nagedacht. Elke keer weer kwam ik terug bij dezelfde naam, dus voor mij was het snel duidelijk. Toch heb ik nog mensen die dichtbij mij staan om advies gevraagd, maar iedereen koos uiteindelijk voor dezelfde naam als ik.

10. Lees je de comments op je artikelen?
Natuurlijk lees ik alle comments, ik vind het namelijk altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn artikel vinden zowel positief als negatief. Zolang iemand duidelijk aangeeft waarom zij iets vindt kan ik dit meenemen naar mijn volgende artikelen. Indien mogelijk reageer ik ook altijd, ik vind het namelijk leuk om met mijn lezers te ‘praten’ of hoe je het ook wil noemen.

Vond jij het leuk om deze Beautyblogger Tag te lezen? Zo ja, zou je in de toekomst dan meer van dit soort Tags op Lifestyle Pearl voorbij willen zien komen?