headertag

Tag: How much is your face worth?

januari 13, 2014 door Lifestyle Pearl - 6 reacties

De laatste tijd vind ik het toch best wel leuk om verschillende ‘Tag’ artikelen te maken. Op de één of andere manier kan je dan toch iets meer persoonlijke dingen schrijven omdat er soms zo gericht een vraag wordt gesteld. Maar om terug te komen op deze tag.. Uhm ja, deze tag heb ik eigenlijk al op een aantal blogs voorbij zien komen die ik volg. Dit met soms totaal verschillende resultaten. Natuurlijk ben ik eigenlijk ook wel benieuwd wat mijn ‘make up gezicht’ nu waard is. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hieronder verder.

Deze tag heb ik gebaseerd op mijn standaard make up routine. Dit om te laten zien aan vooral mezelf denk ik, wat ik eigenlijk uitgeef aan producten die ik daadwerkelijk elke dag gebruik.. Ik kan je nu al wel vast zeggen dat ik enigszins verbaasd ben. Je heb namelijk niet echt in de gaten hoeveel geld je eigenlijk besteed aan je uiterlijk tot dat je het voor jezelf gaat opsommen.profielfotoVoor dit artikel heb ik als uitgangspunt mijn profielfoto gebruikt, dit omdat ik zo eigenlijk standaard mijn make-up draag als ik naar school of mijn werk ga. Zoals je ziet is het vrij neutraal en ben ik gek op bruintinten.fe079d83a721a6639f3edad61fb131eeDit zijn de producten die ik dagelijks gebruik:
Etos Skin Smooting Primer – € 5,99
L’oréal Skin Perfection Dagcrème – € 14,99
L’oréal Paris Nude Magique Eau de Teint – € 13,99
Catrice Eyebrow Set – € 3,59
Eye Brow Stylist – € 2,59
Hema Eyeshadow Base – € 3,50
Inglot Rainbow Eye Shadow 107 – € 12,00
Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls – € 30,00
Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder – € 3,99
Primark Volume Boost Mascara – €1,50
Oogpotlood Hema – €2,50

Totaal: €94,64

Eigenlijk is dit als je het nagaat best veel geld, maar in vergelijking tot andere beauty bloggers ben ik nog best bescheiden. Bij sommige zie je namelijk bedragen als €300,- voorbij komen. Doe ik het toch netjes, vind je ook niet?

Natuurlijk vind ik het erg leuk als je deze tag van me overneemt, want ik ben erg benieuwd wat jullie ‘gezicht’ waard is!

Bron Illustratie: Pinterest