header

Review: Tuinposter

juli 7, 2014 door Lifestyle Pearl - 1 reactie

De laatste tijd is het steeds vaker mogelijk om ‘s avonds langer buiten te zitten. Van deze momenten kan ik dan ook echt genieten. Hoewel het altijd al gezellig is heeft Webprint mij de mogelijkheid gegeven om het buiten nog knusser te maken. Zo heb ik een prachtige tuinposter, die ik trouwens zelf heb gemaakt, mogen uitzoeken. Ben jij benieuwd naar mijn mening en ervaring? Lees of kijk dan hieronder verder.

Uitpakken maar!

Het pakketje met de tuinposter werd binnen enkele dagen bezorgt in een koker. Omdat ik erg benieuwd was kon ik natuurlijk niet wachten met uitpakken om het resultaat te bekijken. Het eerste wat in me opkwam was: wow wat een grote print! Ik had namelijk het formaat 80×80 uitgezocht. En ik moet zeggen het formaat is toch wel wat groter dan ik van te voren had ingeschat. Gelukkig maakt dat voor buiten helemaal niet uit, naar mijn mening komt het daardoor zelfs beter tot zijn recht. Ik kan daarom ook zeggen dat mijn eerste indruk goed erg goed was. De tuinposter is namelijk goed van kleur, het materiaal ziet er stevig uit en over de kwaliteit van de print ben ik erg tevreden. Sommige bedrijven, ik noem geen namen, printen namelijk ontzettend beroerd. Hoewel je foto dan toch van goede kwaliteit is zie je de pixels of wordt er met een kleurzweem geprint terwijl je je foto hebt afgestemd op de desbetreffende printer. Maar om dus terug te komen op mijn eerste indruk van deze poster: I like it!

_KIK0706

Tuinposter

Toen ik de tuinposter besteld had was ik erg benieuwd naar het resultaat. Want ja ik vroeg me wel af of de print nou echt zou worden zoals ik de foto op mijn beeldscherm zie? Hierop kan ik antwoorden: ja! Daarbij vind ik de kleuren zelfs nog mooier overkomen dan op het beeldscherm van mijn computer. Om aan jullie de vergelijking te laten zien. Heb ik hieronder het originele beeld en het resultaat naast elkaar gezet.

vergelijking

Zoals je op de foto kan zien heb ik de tuinposter zonder frame besteld. Hoewel ik het frame erg mooi vind, past het niet bij mij thuis in de tuin. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om het op te hangen op een verweerd rek die wij al hadden staan. Hierdoor vormt het naar mijn mening een mooier geheel met de natuurlijke achtergrond. Zou ik de foto tegen een muur plaatsen, dan zou ik wel voor een stoer en robuust frame kiezen zoals Webprint aanbiedt.

Zoals je misschien al begrepen hebt ben ik super blij met deze fleurige tuinposter. Wil je zelf ook zo’n sfeervolle tuinposter die geschikt is voor jouw tuin? Ga dan naar deze website en bekijk wat voor jouw de mogelijkheden zijn.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met: Webprint.