pepermolen_60

Review: Tower & Spire Set

november 5, 2015 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Al tijden staat deze set op mijn verlanglijstje, ik was dan ook superblij toen ik gevraagd werd om de Tower & Spire set, in mijn favoriete kleur bruin/zilver, uit te proberen. Volgens de productomschrijving zou de Tower en Spire set je keukenskills naar een hoger niveau tillen, ik ben benieuwd…

Toen de Tower & Spire set bij mij werd bezorgd was ik verbaasd over de grote van het pakket. Het pakket was namelijk enorm! Van te voren wist ik natuurlijk wel dat dat de set van aardig formaat was.. Maar zo groot?! Eigenlijk vond ik het stiekem wel gaaf. Het is nu namelijk serieus gereedschap waar je mee aan de slag gaat! ;)

p261629_5

Veelal is het de bedoeling dat je de Tower & Spire in combinatie gebruikt. De Tower zorgt namelijk voor pit en met de Spire kan je de heerlijkste (als je een goede kaas koopt in ieder geval) kaas raspen. Perfect geschikt dus voor bijvoorbeeld de Italiaanse keuken. De eerste keer dat ik mijn set heb gebruikt is bij een heerlijk vers gemaakte pasta. En ik kan je zeggen de set werkt ontzettend fijn. De peper wordt namelijk precies goed gekneusd in de molen en bij de kaas kan je je eigen ‘dikte’ bepalen. De rasp bevat namelijk diverse ‘rasp grote’. Super handig dus!

pepermolen2_600

De set heeft mij overtuigd en daarom ga ik het in de toekomst zeker veel gebruiken. Met de omschrijving:’Deze twee kunstwerken vormen een exclusief cadeau voor iedere liefhebber van koken.’, ben ik het zeker eens! Wat vind jij van deze Tower & Spire set? Zou jij het als ‘keukenliefhebber’ kopen?