headersportarmband

Review: Sport armband HTC One X (Plus)

juli 6, 2014 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de laatste tijd veel aan het hardlopen. Om mijn vorderingen zoals snelheid en afstand bij te houden loop ik met een app op mijn telefoon. Maar ja hierdoor stuit ik meteen op een probleem. Mijn telefoon, een HTC One X, is vrij groot. Niet echt ideaal tijdens het hardlopen, zeker niet als je het net als ik lastig vind om hard te lopen met iets in je handen. Een sport armband is wat mij betreft daarom de ideale uitkomst. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik er één die speciaal geschikt is voor mijn telefoon heb mogen uittesten van smartphonehoesjes.nl. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan hieronder verder.

medscaleU1709 HTC One X Black Anti-Slip Armband Front

Uitpakken maar!

Het pakketje met de sport armband had ik binnen één dag al in huis, super fijn als je net als ik vrij ongeduldig bent. Daarbij vind ik het natuurlijk ook hartstikke leuk om pakketjes te krijgen en uit te pakken. Toen het pakketje eenmaal op de mat lag kon ik dan ook niet wachten en heb ik meteen een kijkje genomen. En ik moet zeggen dat mijn eerste indruk goed is. De sport armband voelt namelijk zacht maar wel stevig aan. Verder heeft het ook nog eens een mooi design met een subtiele grijze rand, dit past weer goed bij mijn sportoutfit!

hoesje

Draagcomfort

Het allerbelangrijkste is wat mij betreft het draagcomfort. Gedurende de run wil je namelijk geen last hebben van de sport armband. Ik kan daarom ook wel zeggen dat deze HTC One X sport armband echt goddelijk draagt. Hoewel ik meerdere sport armbanden heb gedragen staat deze toch wel op nummer één qua zachtheid. Doordat de sport armband zacht is raakt mijn huid dan ook niet geïrriteerd door eventueel schuren. Weer een pluspunt! Daarbij is het display van de telefoon ook goed te bedienen, waar sommige sport armbanden gebruik maken van een dikke plastic bescherming voor je beeldscherm is deze precies goed. Geen geouwehoer meer als je wil switchen van nummer. Ideaal als je het mij vraagt.

Zoals je misschien al begrepen hebt ben ik super blij met deze (zachte!) sport armband en zou ik er wel uren mee kunnen lopen. Oké mijn conditie laat het misschien een beetje te wensen over maar je snapt wel wat ik bedoel. Wil je ook een sport armband kopen die geschikt is voor jouw telefoon? Neem dan hier eens een kijkje. O en nog een andere tip, ze hebben ook ontzettend leuke tablethoezen! Zo heb ik er al een paar gespot met leuke prints als hartjes, polkadots of een krokodillen look.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met: Marcel.