header homemade chocoladebonbons

Recept: Homemade Chocoladebonbons

maart 27, 2015 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Snoepen is lekker maar af en toe ook gewoon even nodig. Om altijd maar naar een stuk fruit of groente grijpen voldoet niet altijd. Soms heb je, zeker als vrouw zijnde, gewoon even behoefte aan chocolade. En als ik dat heb probeer ik altijd wel voor een pure variant te kiezen. Benieuwd naar mijn favoriete homemade chocoladebonbons? Lees dan hieronder verder.

Ingredi├źnten: Homemade Chocoladebonbons

Om goed voorbereid te beginnen heb ik hieronder een kort boodschappenlijstje voor je samen gesteld. Het recept wat hieronder beschreven staat is zeker geschikt voor 16 bonbons.

– 1,5 reep pure chocolade (79%)
– 100 gram whey isolaat crispy (eiwit bolletjes)
– Optioneel: Gouden versierbolletjes Xenos

_KIK4201

Bereiding: Homemade Chocoladebonbons

Smelt allereerst de chocolade. Zet vervolgens de bonbonbvormpjes waarin je de chocolade wil gieten klaar. Weeg daarna de Whey Isolaat Chrispy. Zodra de chocolade gesmolten is meng je de Whey Isolaat Crispy er doorheen. Klaar? Giet dan de chocolade in de vormpjes. Zelf heb ik het nog versierd met gouden versierbolletjes van Xenos. Maar let op! De bolletjes zijn namelijk best wel hard voor je tanden.. Zodra je de bonbonvormpjes gevuld hebt zet je het geheel in de vriezer zodat de chocolade weer hard wordt. Snoep smakelijk!

Wat vind je van bovenstaand recept? Ga je het een keer uitproberen?