Fotograferen, koken, sporten, online marketing en schrijven zijn al jarenlang een passie van me. En wat doe je als je deze passies wil combineren? Juist, je start een blog. En dat is dan ook precies wat ik op 5 maart 2013 heb gedaan. Sindsdien schrijf ik met ontzettend veel plezier elke dag artikelen die betrekking hebben op de onderwerpen: food, healthy lifestyle en fashion.

Van passie naar blogonderwerp

profielfoto1Ik, Kirsten fanatiek kookfanaat, hoop met deze blog je te inspireren om dagelijks de lekkerste maar ook gezonde gerechten op de tafel te kunnen zetten. Dit alles op een laagdrempelig manier, want ingewikkelde en langdradige artikelen over koken en een gezonde levensstijl zijn er al genoeg. Overzichtelijke en duidelijke artikelen is daarom ook het gene wat je op mijn blog vindt. Ik vind het namelijk belangrijk dat je meteen bij jezelf denkt ‘ja, ook ik kan dit recept maken of deze work-out doen!’.

Van fotograferen naar bloggen

Wanneer mijn liefde voor koken is ontstaan, weet ik eigenlijk niet. Wel weet ik dat ik tijdens mijn opleiding fotografie veel bezig was met food fotografie en het perfectioneren van het desbetreffende beeld. Toen ik klaar was met deze opleiding ben ik in mijn vrije tijd gestart met kookworkshops. Deze volgde ik bij Kookstudio 75, en hier heb ik veel geleerd over de basis van het koken.

Langzamerhand kwam ik erachter dat ik stiekem toch steeds meer met koken bezig ging. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om met mijn blog op dit onderwerp te richten. Om een toch iets grotere variƫteit te bieden aan mijn lezers heb ik besloten om eveneens over de onderwerpen gezonde levensstijl en sporten te schrijven. Een goed besluit, want dagelijks blog ik nog steeds met heel veel plezier over deze onderwerpen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je deze stellen via Twitter of via de contactpagina.