header primark

Opening Primark Rotterdam Zuidplein & Shoplog

november 13, 2014 door Lifestyle Pearl - 19 reacties

Vandaag begon voor mij al ontzettend vroeg, want ja de nieuwe Primark in Rotterdam Zuidplein werd om 9.15 uur voor de pers geopend. En als je dan net zoals ik uit de Achterhoek komt, dan staat je wekker om ongeveer 5.15 uur.. Best vroeg toch, maar ik had het er wel voor over.
_KIK2879

_KIK2881

_KIK2882

_KIK2884

_KIK2887
Omdat ik niet zo heel vaak in Rotterdam kom wist eigenlijk niet zo heel goed wat ik moest verwachten. Wel wist ik dat dit filiaal uit twee verdiepingen zou bestaan met een totale oppervlakte van 4.400 vierkante meter. Behoorlijk wat ruimte voor kleding als je het mij vraagt, al is het trouwens niet zo groot als Arnhem.

_KIK2889

_KIK2893

_KIK2896

_KIK2897

_KIK2901

Ik zal je ook wat vertellen over de indeling, want daar ben je ongetwijfeld naar benieuwd. Net als in Arnhem vind je op de begaande grond alle dameskleding, cosmetica en accessoires. Op de tweede verdieping vind je de mannenkleding, home deco spullen, kinderkleding, lingerie en een aparte corner met fashionable schoenen. Over dat laatste ben ik persoonlijk niet heel erg onder de indruk. In het filiaal in Arnhem is dat namelijk een stuk uitgebreider. Maar al met al ben ik wel tevreden. De opzet is namelijk ruim en de collectie is mooi al is het niet zo uitgebreid als in Arnhem.

Uiteraard heb ik tijdens de opening mijn ogen uitgekeken en goed geshopt. Je maakt het namelijk niet heel vaak mee dat de Primark zo rustig is. Ben je benieuwd naar mijn items? Kijk dan hieronder verder.

_KIK2910

_KIK2911

_KIK2914

_KIK2916

_KIK2918

_KIK2919

_KIK2922

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuw geshopte items! Het meest blij ben ik denk ik nog wel met de okergele jas en pantersjaal. Wat vind jij van mijn geshopte items? Zit er iets tussen wat jij ook graag zou willen hebben?