Untitled-1

Opening Primark Arnhem & Shoplog

september 30, 2014 door Lifestyle Pearl - 16 reacties

Vandaag was het dan zo ver, de Primark in Arnhem werd geopend en ik mocht er bij zijn. Hartstikke leuk natuurlijk, eindelijk één dicht bij huis. De Primark in Arnhem bestaat uit 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je alle dameskleding, cosmetica en accessoires. En ik kan je aanraden om nu te gaan shoppen, de nieuwste collectie hangt er namelijk en de winterjassen zijn geweldig. Op de tweede verdieping vind je een aparte corner met fashionable schoenen. Verder vind je er home-deco items, lingerie, kinderkleding en herenkleding. Over dat laatste ben ik persoonlijk niet heel erg onder de indruk. Maar ik moet zeggen bij alle filialen inclusief Duitsland vind ik de herenafdeling een klein beetje tegenvallen. Al met al vind ik Arnhem een leuke toevoeging, al had ik het wel groter verwacht. Van het voormalig Bijenkorf gebouw ben ik namelijk vier verdiepingen gewend.

_KIK2443

_KIK2444

_KIK2446

_KIK2447

_KIK2449

_KIK2459

_KIK2465

_KIK2467

Uiteraard heb ik tijdens de opening mijn slag geslagen. Je maakt het namelijk niet heel vaak mee dat de Primark zo rustig is. Ben je benieuwd naar mijn items? Kijk dan hieronder verder.

_KIK2489

_KIK2484

_KIK2486

_KIK2492

_KIK2495

_KIK2504

_KIK2507

_KIK2511

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe aankoopjes! Het meest blij ben ik denk ik nog wel met mijn warme winterjas en mijn gebloemde jurk. Wat vind jij van mijn geshopte items? Zit er iets tussen wat jij ook graag zou willen hebben?