running

Mijn Hardloopoutfit

juli 23, 2014 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Hardlopen is één van mijn nieuwe passies die ik enige tijd geleden heb ontdekt. Als je mij een jaar geleden had gevraagd dat ik wekelijks verscheidene kilometers zou hardlopen, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Hardlopen vond ik immers saai en zonde van mijn tijd. Maar o wat had ik het mis. Hardlopen geeft me namelijk een gevoel van vrijheid en laat me genieten van de omgeving waarin ik loop. Maar dat is niet het enige, hardlopen zorgt er ook voor dat ik mijn hoofd leeg kan maken. Zo raak ik meer ‘ontspannen’ door hardlopen dan door yoga wat ik wekelijks doe. En ik kan je zeggen het is een heerlijk gevoel.

Waarom een goede hardloopoutfit?

Maar bij hardlopen hoort een goede hardloopoutfit. Om op de juiste manier en ontspannen te kunnen bewegen is goede hardloopkleding naar mijn mening ontzettend belangrijk. Dit begint wat mij betreft met een stevige sport bh en naadloze sokken. Heb je dit goed voor mekaar dan ben je al op de goede weg. Naast een goede basis (onderkleding en sokken) kies ik voor materialen die zweet goed afvoeren en snel drogen. Je zal nu misschien wel denken dat is leuk en aardig maar wat voor een prijskaartje hangt daar nou eigenlijk aan? Nou, het hoeft niet zo duur te zijn! H&M heeft voor mij de ideale sportkleding. Vaak vind ik het zelfs nog fijner dan sportkleding van merken als Nike of Asics. Benieuwd naar mijn ideale hardloopoutfit? Bekijk dan onderstaande beelden.

hardloopoutfit

Mijn hardloopoutfit

Zoals je hierboven kan zien kies ik voor aansluitende kleding. De reden hiervoor is dat ik me hierin goed kan bewegen en het is ‘vriendelijk’ voor mijn huid. Hiermee bedoel ik dat ik geen last krijg van schuurplekken of irritaties. Verder let ik er altijd op dat de broek een zakje heeft om mijn Ipod in te doen. Met een Ipod in mijn handen lopen vind ik namelijk zo onprettig.. De enige tip die ik je nog kan meegeven is: kies voor kleding die jij prettig vindt, zolang je dit doet weet je zeker dat je wat betreft dat onderdeel prettig en comfortabel loopt.

Wat vind je van bovenstaande hardloopoutfit?

Bron Beeldmateriaal: H&M