headerhardloopplaylist

Mijn hardloop playlist #2

september 18, 2014 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Mijn hardloopschema is weer aangepast. Dat houdt in dat ik langere afstanden moet/mag lopen (voor degene die nieuwsgierig is: 7 km snel, 5km interval en 7km snel). En weet je wat dat betekent? Ik heb meer muziek nodig. Ik vind het namelijk niet leuk om constant dezelfde nummers te luisteren. Benieuwd naar de hardloop playlist die mij weet te motiveren? Lees dan hieronder verder.

_KIK1101

Hardloop Playlist

Zoals ik de vorige keer al schreef bestaat mijn hardloop playlist uit een mix van verschillende stijlen. Tijdens het hardlopen vind ik het namelijk wel fijn om naar een afwisseling van muziek te luisteren. Toch moet ik wel zeggen dat ik veel filmmuziek luister. Om het lijstje een beetje overzichtelijk te houden heb ik hieronder een top 25 gemaakt van nummers die op dit moment op mijn Ipod in de shuffle stand staan.

1. Glee – Nutbush City Limits (Full Performance) (Official Music Video)
2. Nicole Scherzinger – Poison (Acoustic Live Session Performance)
3. Blue Swede – Hooked on a Feeling
4. Rupert Holmes – Escape The Pina Colada Song
5. Glee – Defying Gravity
6. Glee – Glitter in the Air
7. Glee – I Want To Know What Love Is
8. Glee – Party All The Time
9. Glee – Pompeii
10. Glee – Raise Your Glass
11. C2C – Happy Ft. D.Martin
12. Keira Knightley – Tell Me If You Wanna Go Home
13. Adam Levine – No One Else Like You
14. CeeLo Green – Horny
15. Keira Knightley – Lost Stars
16. Adam Levine – A Higher Place
17. Keira Knightley – Like A Fool
18. Cessyl Orchestra – Did It Ever Cross Your Mind
19. CeeLo Green – Women Of The World (Go On Strike!)
20. Keira Knightley – Coming Up Roses
21. Keira Knightley – A Step You Can’t Take Back
22. Adam Levine – Lost Stars (Into The Night Mix)
23. Cessyl Orchestra – The Roof Is Broke (Demo Mix)
24. Keira Knightley & Hailee Steinfeld – Tell Me If You Wanna Go Home (Rooftop Mix)
25. Adam Levine – Lost Stars

Wat staat er bij jouw zoal op je hardloop playlist? Luister jij liever naar rustige muziek of kies jij voor knallende up tempo feestnummers?