Kayla Itsines header

Kayla Itsines Update #1

januari 4, 2015 door Lifestyle Pearl - 4 reacties

De Kayla Itsines work-out plannen zijn op dit moment ontzettend populair. Zeker nu het nieuwe jaar is begonnen en iedereen nog goede voornemens heeft. Hoewel ik niet echt een voorstander ben van goede voornemens doe ook ik hier een klein beetje aan mee. Ik ga namelijk (weer, na herstel van een operatie) beginnen met het o zo bekende 12 weken work-out schema. Hoewel je op verschillende social media kanalen dagelijks updates van bloggers vindt die dit plan volgen, wil ook ik mijn ervaringen met jullie delen.

Waarom Kayla Itsines?!

Je zult je nu misschien afvragen, waarom? Het antwoordt op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Als ik erover schrijf dan is het voor mij makkelijk om bij te houden hoe de vooruitgang gaat. Daarnaast werkt het ook als extra motivatie. In mijn hoofd weet ik natuurlijk wel waarom ik het wil volhouden en afmaken. Maar om het in het ‘echhie’ toch nog te doen is een ander verhaal. Vandaar dat ik mezelf verplicht om er elke zondag een klein verhaaltje over te schrijven.

QUOTE 1

Zo eerlijk mogelijk

In deze update/verhaal probeer ik ook zo eerlijk mogelijk te zijn. Ook als het bijvoorbeeld niet goed gaat. Naar mijn idee is het immers goed om jezelf de spiegel (letterlijk en figuurlijk) voor te houden. Toch weet ik nog niet of ik foto’s ga delen zoals in de beschrijving staat. Foto’s in bikini vind ik namelijk vrij persoonlijk. Maar foto’s in sportkleding kan je ongetwijfeld van mij verwachten. Wat is jullie mening daar trouwens over? Zou jij voorgangsfoto’s in bijvoorbeeld bikini zonder probleem online plaatsen?

QUOTE 2

Verder ben ik ook ontzettend benieuwd naar jullie ervaringen en tips als je het schema zelf ook volgt. Laat daarom zeker een reactie hieronder achter en wie weet kunnen we elkaar motiveren!