headerendlesslove

Filmtip! Endless Love

april 19, 2014 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Dinsdagavond vond ik het weer even tijd om een filmpje te kijken. Naar even te twijfelen tussen drie verschillende films heb ik toch maar (uiteraard in overeenstemming met vriendlief) gekozen voor de recentelijk nieuwe film ‘Endless Love’. En ja hoewel het aardig zoetsappig is en een lichtelijk slecht eind heeft is het toch een aanrader! Benieuwd naar het verhaal? Lees dan hieronder verder.
endless love

Verhaallijn Endless Love

Endless Love is een film met in de hoofdrol Alex Pettyfer als David en Gabriella Wilde als Jenny. Kort omschreven vertelt de film een liefdesverhaal tussen de nonchalante maar aantrekkelijke David en de onschuldige en naar mijn mening lichtelijk slungelige Jenny. Uiteraard is het een liefde die niet door iedereen getollereerd wordt. Zo heeft de vader van Jenny totaal andere plannen met haar toekomst. Dit komt mede door haar overleden broer. Helaas kan ik hier niet meer over zeggen want anders heb ik alles van deze film eigenlijk al verklapt en is het niet meer zo leuk om te kijken. Want ja, je toch wel dat er iets te raden over blijft.endless love

Recentie Endless Love

Naar mijn mening is Endless Love niet een bar goede film. Het is eigenlijk gewoon leuk wegkijken als je zin hebt in een simpele liefdesfilm. Want laten we eerlijk zijn, Alex is toch een leuke acteur om naar te kijken. En hij doet het als acteur eigenlijk nog best goed, hij weet de rol namelijk goed neer te zetten. Zo ben ik helaas minder onder de indruk van Jenny. Zij weet mij niet altijd te raken..

endless love

Mijn eindconclusie is daarom ook: heb jij zin in een leuke simpele romantische film waarbij je weinig hoeft na te denken? Ga deze nieuwe film dan zeker kijken! Heb je een hekel aan films met een cliché einde? Dan is deze film niet echt geschikt voor jou.. Al moet ik zeggen dat ik wel dubbel heb gelegen van het lachen door het o zo voorspelbare einde..