Festival Look

Festival Look

mei 27, 2013 door Lifestyle Pearl - 1 reactie

Het festivalseizoen doet weer zijn intrede en daarbij hoort natuurlijk een passende outfit. Laat ik nu net een voor mijn nieuwe webshop ontdekt hebben en wat is nou leuker dan hier verschillende outfits samen te stellen? Het eerste wat me opviel is dat alle items van Romwe lekker hysterisch, kleurrijk en uniek zijn. Dit is ook meteen één van de eisen die ik zelf stel aan een festivaloutfit.

header1

Look 1

Maar laten we beginnen. De eerste look die ik heb samengesteld bestaat uit een shirt, short, rugzak, boots en een stoere zonnebril. Zelf ben ik helemaal verliefd op de short, ik weet niet wat jullie van dit item vinden? Omdat deze vrij druk is heb ik ervoor gekozen om de rest van de outfit vrij basic te houden.

Festival Look 1

Look 2

Voor de tweede look heb ik een zelfde item gebruikt. Dit omdat ik de schoenen vrij tijdloos vind en een leuk hebbeding. Maar voor deze look heb ik me vooral laten inspireren door kleur, vandaar de keuze voor dit vest. Wat zou ik het graag willen hebben want voor koele zomeravonden kan je het goed gebruiken!

Festival Look 2

Heb ik je kunnen inspireren voor een opvallende festivaloutfit? Laat dan hieronder je reactie achter en vertel me daarbij wat je favoriete item is.

Bron: Header

Bronnen Look 1: Bril, Rugzak, Shirt, Schoenen en Short

Bronnen Look 2: Shirt, Vest, Ketting, Short en Schoenen