Dr. Van Der Hoog – Quick Boost Masker

Dr. Van Der Hoog – Quick Boost Masker

mei 2, 2013 door Lifestyle Pearl - 1 reactie

Zoals je misschien wel weet is verzorging van onder andere je huid ontzettend belangrijk. Maar dit niet alleen, het is natuurlijk ook erg fijn om lekker in je vel te zitten en dit uit te stralen. Maar het belangrijkste is dat het niet veel tijd hoeft te kosten, dat bewijst Dr. Van Der Hoog met het Quick Boost Masker.

Kiko_19apr2013_0005 copy

Voor wie is het geschikt?

Het masker is namelijk zeer geschikt voor iemand die maar weinig tijd heeft of weinig tijd wil investeren. In drie minuten geeft het je huid snel een heerlijke boost. Daarbij heeft het een opwekkende en hydraterende werking en zorgt door de aanwezige vitaminen C en E voor een ideale energie-boost. Belangrijk om te vermelden is, dat dit product ook zeer geschikt is voor een droge tot gevoelige huid!

Kiko_19apr2013_0009 copy

Zelf ben ik daarom ook erg gek op dit product. Dit mede door de snelle werkingstijd maar ook omdat je het makkelijk onder de douche kan gebruiken.

Gebruik

Het Quick Boost Masker is makkelijk in gebruik. Net als andere producten is het de bedoeling dat je het gezicht allereerst goed reinigt. Vervolgens breng je het masker royaal aan. Belangrijk is dat je de huid rondom je ogen en mond vrij houdt. Na drie minuten mag je het masker met lauwwarm water verwijderen.

Kiko_19apr2013_0011 copy

Volgens Dr. Van Der Hoog is de tube van 50 ml goed voor minstens vijf behandelingen. Naar mijn mening kan je het maximaal tien tot elf keer gebruiken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid die je per behandeling gebruikt. De adviesprijs is €7,11 en het is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Dr. Van Der Hoog en drogisterijen.

Quick Boost van Dr. Van Der Hoog vind ik een echte aanrader, ook voor de zeer gevoelige huid. Dit door het verzachtende en verfrissende effect. Heb je zelf ook al ervaringen met dit masker of ben je erg benieuwd? Laat het me hieronder weten!