SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bloggen op reis

november 10, 2015 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

Hoewel bloggen door een fulltime baan op een lager pitje dan normaal staat. Blijft het iets wat ik superieur vind om te doen. Het fijne aan bloggen is dat het niet aan een plek gebonden is. Zo was ik bijvoorbeeld tijdens mijn vakantie naar Cuba in ook gewoon in staat om artikelen te bedenken voor Lifestyle Pearl of The Curvy Girl Guide die ik samen met mijn zusje heb opgezet.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Maar wil je gaan bloggen op vakantie, of überhaupt op een andere locatie dan dat je normaal doet, is goede equipement belangrijk. Je wil uiteraard de laptop of tablet waarop je werkt goed beschermen. Om dit te doen heb ik gekozen voor een hippe, en zelfs duurzame, laptop rugtas van Osaka.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De Osaka rugtas valt onder duurzame mode doordat het gemaakt is van gerecycled rPET materiaal. Nu hoor ik je denken rPET materiaal, wat is dat? rPET is simpel gezegd gerecycled PET materiaal die voortkomt uit gebruikte/ingezamelde (fris)drankflessen. Normaal gesproken zou een rPET samenstelling bestaan uit minstens 50% consumentenafval. Dit klinkt misschien een beetje vies. Maar door consumentenafval te gebruiken wordt het CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd, én belandt er minder afval op stortplaatsen. Een win win als je toch probeert enigszins milieubewust bezig te zijn.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Hoewel ik duurzame mode een goed initiatief vind, ben ik ook te spreken over de indeling van de rugtas! De indeling was namelijk ideaal op vakantie in Cuba. Door de aparte vakken kon ik makkelijk een tablet meenemen + printmateriaal dat ik nodig had om niet te vergeten mijn reisdocumenten etc. Door de verschillende ritsen en clips had ik ook een gerust gevoel. Niemand zou bijvoorbeeld zomaar mijn tas leeghalen zonder dat ik het doorhad. Ik kan daarom ook alleen maar zeggen: ben je op zoek naar een praktische, veilige en compacte laptops? Koop dan deze Osaka rugtas, hij is het geld meer dan waard!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Wat vind jij van het ontwerp van deze rugtas? Vind je het net als ik superhip?