BE Creative Make Up- The Intense Lipstick

BE Creative Make Up- The Intense Lipstick

april 17, 2013 door Lifestyle Pearl - Geen reacties

De derde review over het merk BE is alweer aangebroken. Dit keer geef ik mijn mening over de ‘Intense Lipstick’. Uit deze collectie heb ik in de goodiebag de kleur 005 Tease meegekregen. Maar voordat ik mijn ervaringen ga delen zal ik eerst wat over het product zelf vertellen.

BE Creative Make-up VISUALS_LIPSTICKS white back

The Intense Lipstick

De collectie ‘The Intense Lipstick’ bestaat namelijk uit twintig intense kleuren. Daarbij is het een lipstick met een fluweelzachte dekking en een optimale hydratatie voor een pure en langhoudende kleur. Zoals je in mijn vorige blogpost misschien al hebt gelezen is BE Creative Make Up vanaf juni te koop bij ICI PARIS XL, zo ook deze lipstick. Zowel ‘The Intense Lipstick’ als de ‘The Brilliant Lipstick gaan €12,99 kosten. Niet echt budget maar naar mijn mening zeker ook niet duur. Vergelijk het maar eens met merken zoals Dior, Chanel of Clinique.

BE Creative Make-up products3

Mijn Ervaring

belipstcik

Maar wat vind ik nou van de lipstick? Mijn eerste indruk als ik de verpakking bekijk is dat het mooi en strak is vormgegeven, als ik de lipstick uit de verpakking haal valt het me op dat het materiaal zacht aanvoelt, het is niet zo dat je het materiaal kan indrukken maar het heeft een zachte touch. Verder ruikt de lipstick erg lekker, ik kan de geur niet helemaal plaatsen maar het ruikt naar iets zoets. Het aanbrengen van de lipstick is ook erg makkelijk. In de loop van de dag blijft het ook goed op zijn plek zitten en heeft het een hoog draagcomfort.  Na de lunch moest ik mijn lippen wel weer even bijwerken maar dat is vrij normaal. Het geen waar ik zelf ook heel erg tevreden over ben is de intensiteit van de kleur. Ben je dus hierna op zoek dan zou ik zeker even wachten toch begin juni, want deze collectie is zeker een aanrader!

Bron: BE Creative Make Up